Viktig melding!

Nordre Follo og omkringliggende kommuner innfører strenge smitteverntiltak.
Skolen er derfor stengt, og det blir digital undervisning fra mandag 25. januar til og med fredag 29. januar.

Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken.

Full nedstenging av skolen — digital undervisning tom. 27. januar 2021

Skolen stenges som følge av Nordre Follo kommunes hastevedtak om full nedstenging av kommunen.

Vil du ha en omvisning på skolen?

Er du 10. klassing og usikker på hva du skal gå på vgs? Fortvil ikke - klikk her for god info og hjelp! Nå kan du se vår crazy omvisningsvideo fra skolen.

Koronainfo til elever i karantene

I samråd med konstituert kommuneoverlege i Nordre Follo har vi kommet fram til at hele Vg3, både påbygg og MOK skal ha kun digital opplæring (ikke oppmøte på skolen) fra og med torsdag 21. januar og til og med fredag 29. januar. Dette for å redusere smittespredning på skolen. Her kommer informasjon fra smittevernteamet i Nordre Follo kommune.

NY FILM: Alt du lurer på om Drømtorp vgs

Skolen har laget en presentasjonsvideo hvor du får vite det meste om hva som skjer her på Drømtorp. Se denne hvis du lurer på om skolen kan være noe for deg.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Drømtorp-elev kom til finalen i skrivekonkurranse!

Teksten til påbyggseleven Nikolai kom til finalen i skrivekonkurransen til Framtida.no, Falturiltu og Magasinett. Over 200 ungdommer i hele landet deltok i konkurransen. Oppgaven var å skrive om håp for framtiden.

Rødt nivå til og med 5. februar 2021

Vi fortsetter med forskjøvet timeplan som i dag, så lenge vi er på rødt nivå. Det vil si at perioden med forskjøvet timeplan kan bli forlenget.

Vant konkurranse om ny videregående skole i Ski sentrum

Med forslaget «Gullrekka» ble Rambøll Norge as kåret som vinner av plan- og designkonkurranse for ny videregående skole i Ski sentrum.

Julemarked på DreamCorner

Tilrettelagt avdeling Mindre grupper får dessverre ikke hatt det tradisjonelle julemarkedet i år. Produktene de har laget siden skolestart vil bli solgt på DreamCorner tirsdag 8. des og 15. des. Her er det førstemann til mølla. Det er mange fristende produkter, så du må være rask for å sikre deg godbitene.