NY FILM: Alt du lurer på om Drømtorp vgs

Skolen har laget en presentasjonsvideo hvor du får vite det meste om hva som skjer her på Drømtorp. Se denne hvis du lurer på om skolen kan være noe for deg.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Drømtorp-elev kom til finalen i skrivekonkurranse!

Teksten til påbyggseleven Nikolai kom til finalen i skrivekonkurransen til Framtida.no, Falturiltu og Magasinett. Over 200 ungdommer i hele landet deltok i konkurransen. Oppgaven var å skrive om håp for framtiden.

Rødt nivå til og med 19. januar 2021

Vi fortsetter med forskjøvet timeplan som i dag, så lenge vi er på rødt nivå. Det vil si at perioden med forskjøvet timeplan kan bli forlenget.

Vant konkurranse om ny videregående skole i Ski sentrum

Med forslaget «Gullrekka» ble Rambøll Norge as kåret som vinner av plan- og designkonkurranse for ny videregående skole i Ski sentrum.

Julemarked på DreamCorner

Tilrettelagt avdeling Mindre grupper får dessverre ikke hatt det tradisjonelle julemarkedet i år. Produktene de har laget siden skolestart vil bli solgt på DreamCorner tirsdag 8. des og 15. des. Her er det førstemann til mølla. Det er mange fristende produkter, så du må være rask for å sikre deg godbitene.

Elevundersøkelsen gjennomføres før jul

Alle elever ved Drømtorp får mulighet til å svare på elevundersøkelsen før jul. Her får elevene si sin mening om hvordan det er å være elev på Drømtorp. Resultatene brukes til forskning og til å gjøre skolen bedre. Elevene svarer anonymt, og det er frivillig å delta.

Kan du sykle?

Vi i Ruter opplever noen utfordringer med skolebussene og smittevern. Det er dessverre for mange passasjerer på flere avganger, som igjen fører til at vi ikke klarer å kjøre med god nok avstand mellom elevene.

Søk om stipend før 15. november

Husk å søke om stipend! Søk innen 15. november dersom du vil ha stipend fra Lånekassen for høstsemesteret 2020.

Rødt tiltaksnivå for smittevern

Drømtorp videregående skole fortsetter med rødt tiltaksnivå fra 10. november, og minimum tre uker frem i tid. Her finner du informasjon om hvordan skolehverdagen vil være i denne perioden.