Digital undervisning fra 9. november

- Som en konsekvens av at regjeringen i dag kom med nye innstrammende  smittevernføringer både nasjonalt og for regioner i Viken, har Viken fylkeskommunes sentrale kriseledelse besluttet å gå over til rødt nivå for alle de videregående skolene våre fra mandag 9. november. Det opplyser fylkesrådsleder og leder av sentral kriseledelse, Tonje Brenna.

Tilrettelagt opplæring for større og mindre grupper

Som en konsekvens av at regjeringen i går kom med nye innstrammende smittevernføringer både nasjonalt og for regioner i Viken, har Viken fylkeskommunes sentrale kriseledelse besluttet å gå over til rødt nivå for alle de videregående skolene våre fra mandag 9. november.  I tillegg kommer det innstramminger i smittevernveilederne for kollektivtransporten og skoleskyssen.

Skolen trenger kontaktopplysninger på foresatte

For å kunne kontakte foresatte raskt ved hendelser på skolen (beredskap), er det viktig at foresatte skriver inn e-postadresser og telefonnummer i skolens administrative system.

Digital konferansekveld 9. november 2020

På grunn av smittevernsregler vil vi i år gjennomføre konferansekvelden digitalt på Teams. Dere vil få mulighet til å snakke med både kontaktlærer og faglærere. Alle vil få mulighet til å snakke med kontaktlærer.

Vaksine mot hjernehinnebetennelse

Påmelding til vaksinering mot hjernehinnebetennelse skjer torsdag 22. oktober 2020. Møt opp i skoletorget i storefri. Eleven fyller ut et påmeldingsskjema og vippser 400 kr for å melde seg på. Vaksineringen skjer 9. desember på skolen.

Samarbeidsmøter med foresatte

Samarbeidsmøtene med foreldre er nå gjennomført for i år.

Ulike oppstartstider, innganger og trappeoppganger

Elevene skal møte opp til ulike tider og bruke ulike innganger og trappeoppganger for å redusere kontakt. Det er svært viktig at elevene overholder dette.

Husk signatur på utlånsavtalen for lærebøker

For å få utlevert gratis lærebøker, må du levere signert utlånsavtale til bibliotekaren.