Drømtorp-elev kom til finalen i skrivekonkurranse!

Teksten til påbyggseleven Nikolai kom til finalen i skrivekonkurransen til Framtida.no, Falturiltu og Magasinett. Over 200 ungdommer i hele landet deltok i konkurransen. Oppgaven var å skrive om håp for framtiden.

Klikk for stort bildeElev Nikolai Aa. Løge

Dei som allereie hadde angst, opplever den sterkare enn nokosinne før. Dei med depresjonar, druknar i mørket og dei som er einsame, er meir aleine.

Konsekvensane av det katastrofale i 2020 er mange, men det er ikkje nok fokus på korleis det kan påverke dei som slit.

Frykta legg eit lag om hjernen, byggjer ein vegg bak augo som blokkerer ut alt av ljos og inntrykk.

Det forlèt deg einsam og aleine, tapt i eit lag av tåke.

Jo meir du tenker, desto mindre har du å tenke på. Ein som tenker mykje har til slutt ikkje anna å tenke på enn tankar. Ein blir gal av det.

Les resten av teksten her.