Rødt nivå til og med 19. januar 2021

Vi fortsetter med forskjøvet timeplan som i dag, så lenge vi er på rødt nivå. Det vil si at perioden med forskjøvet timeplan kan bli forlenget.

Vi følger den nasjonale smittevernveilederen for videregående opplæring og organiserer opplæringen fremover i tråd med den.

For elevene på Drømtorp vgs betyr det:

• Alle elevene skal ha opplæring på skolen alle dager i løpet av en periode på 14 dager
  • Vi har forskjøvet oppstart, pauser og avslutning for ca halvparten av elevene
  • Vi følger fagene på timeplanen som ligger i VIS. Dette gjelder både opplæring på skolen og digital opplæring.
  • Alle skal holde en meters avstand – både i klasserom og fellesarealer
  • Lunsjen er 30 minutter alle dager
  • Hovedregelen er at elevene oppholder seg i eget klasserom hele dagen. Det er ikke lov å gå til andre klasserom i pausene, og gangene brukes kun til å flytte seg fra et sted til et annet.
  • Kantina holder stengt – husk mat og drikke
  • Alle er ansvarlig for å bruke munnbind på bussen

Større og mindre grupper på tilrettelagt opplæring har oppmøte på skolen hver dag.

Yrkesfaglig fordypning går som vanlig.

Oversikt over oppmøtetidspunkter og romfordeling ser du her: Rødt nivå revidert 7. des 20 (PDF, 159 kB)